Sundsvalls Kultur- och fritidsnämnd har utsett årets pristagare. Blue Heroes coach HG Rådström är en av dem! Grattis Blue Heroes och HG!

HG Rådström tilldelas utmärkelsen Hedersomnämnande 2019 för sitt engagemang som ledare och tränare för basketlaget Blue Heroes.

HG är ledare och tränare för basketlaget Blue Heroes, ett topplag i SJ Basketligan Special, för människor med intellektuella funktionsvariationer. Han har, tillsammans med sina kollegor, fått ihop en fantastisk grupp med mycket stolthet och självförtroende. HG är har under flera år varit verksam inom basketen och dess elitverksamhet i olika roller och ser det som en ära att få möta och vara med människor där omtanke och inkludering är en självklarhet.

Läs mer: https://sundsvall.se/2019/11/21/nu-ar-det-klart-har-ar-arets-kultur-och-idrottsstipendiater/?fbclid=IwAR2-EHqqBCWgZo24qrmXuldZy7-amEiAXz86YCECswMKj7lmcD2JzWFApsE