20 matcher, en dag. Det blir full fart i Ockelbo. Kortare matcher, gruppspel och slutspel. 10:30 är det uppkast, 17:30 prisceremoni där vi också ska tacka av lite gamla trotjänare som lagt/lägger skorna på hyllan.

BK Framtiden, Ockelbos lag har varit med sedan tidigt 00-tal och är ett av de första lagen som drog igång verksamhet. Flertalet spelare har varit med i special olympics!

“Det är självklart att försöka få till en spelomgång där! Ligan har vuxit sig så stor så alla föreningar har inte möjlighet att arrangera en full omgång (pga halltillgång) så nu testar vi ett nytt upplägg med mini-turnering över en dag bara. Kortare matcher och mer rock’n’roll helt enkelt!”

säger Victor Sundquist, ansvarig för ligan

Ni som inte har möjlighet att vara där, ni kan följa matcherna via vår kanal på SOLIDSPORT (klicka på länken)

Matchtider ser ni nedan.